Shopping basket

{{ cart.count }} item in the basket. Total price {{ cart.price }}

product image
{{ item.count }} × {{ item.title }}
size: {{ item.size }}
color:
{{ item.price }}
{{ message }}

Connected with the Earth

July 10, 2024 | written by Nallu - Michaela Pišanová

Létem vstříc přirozenému pohybu: Proč je barefoot ideální volbou pro letní měsíce

S prvními slunečními paprsky a stoupajícími teplotami se naše touha po volnosti a lehkosti promítá i do výběru obuvi. A právě barefoot obuv se stává ideálním společníkem pro letní dobrodružství. Proč je léto nejlepším obdobím pro objevení barefoot světa? Pojďme se na to podívat.

Proč se v Nallu specializujeme právě na barefoot sandály?

V Nallu si uvědomujeme, že i když už si dávno v letních měsících neužíváme dvouměsíční prázdniny, naše mysle a tělo chtějí právě v těchto měsících pocítit maximální svobodu. Ideální volbou je tak letní obuv, která nohám sedne jako ulitá přesně takové jsou minimalistické barefoot sandály od Nallu. Přečtěte si, proč doporučujeme přejít na barefoot obuv právě v létě s barefoot sandály.

Barefoot obouvání nebo chůze na boso přináší řadu benefitů nejen pro naše nohy.

5 důvodů proč začít chodit v barefoot obuvi právě v létě

1. Teplo a pohodlí: Léto nám nabízí ideální podmínky pro odložení těžkých bot a ponožek. Naše chodidla touží po volnosti a kontaktu se zemí, což barefoot obuv beze zbytku splňuje. Díky své minimalistické konstrukci a prodyšným materiálům zajišťuje barefoot obuv optimální ventilaci a zabraňuje pocení nohou.

2. Rozmanitost terénu: Léto vybízí k objevování nových míst a aktivit. Ať už se vydáte na procházku lesem, po pláži nebo městskými ulicemi, barefoot obuv vám umožní přirozený pohyb na jakémkoliv povrchu. Vaše chodidla se budou moci přizpůsobit různým terénům a posílit se.

3. Adaptace nohou: Během teplých měsíců jsou naše nohy méně náchylné k prochladnutí, což usnadňuje přechod na barefoot obuv. Vaše chodidla se postupně adaptují na nový způsob chůze a posílí se. Svaly a vazy se přirozeně zapojí do pohybu, což přispívá ke správnému držení těla a celkovému zdraví.

4. Letní aktivity: Léto je plné festivalů, koncertů, výletů a dalších akcí. Barefoot obuv vám poskytne pohodlí a volnost pohybu po celý den, ať už se vydáte kamkoliv. Díky své flexibilitě a lehkosti nebudete cítit žádná omezení a budete si moci naplno užít každou chvíli.

5. Styl a individualita: Barefoot obuv není jen funkční, ale i stylová. Ať už preferujete minimalistické sandály nebo elegantní boty, barefoot obuv vám umožní vyjádřit svou individualitu a zároveň dopřát svým nohám to nejlepší.

Nallu a obuv na míru: Vaši letní společníci

Pokud se rozhodnete vykročit do barefoot světa, Nallu barefoot sandály nebo barefoot sandály na míru jsou skvělou volbou pro letní měsíce. Nallu sandály vás okouzlí svým minimalistickým designem, pohodlím a lehkostí. Obuv na míru vám zase poskytne dokonalou podporu a přizpůsobí se vašim individuálním potřebám.

Díky barefoot obuvi si začnete znovu užívat radost z každého kroku!

Tipy pro začátečníky:

  • Postupné navykání: Začínejte s krátkými procházkami a postupně prodlužujte vzdálenost.
  • Správná technika chůze: Našlapujte lehce na střed chodidla a vyvarujte se došlapu na patu.
  • Poslouchejte své tělo: Pokud pocítíte bolest nebo nepohodlí, zpomalte nebo si dejte pauzu.

Vykročte do léta s lehkostí a radostí!

Barefoot obuv vám umožní prožít léto naplno a objevit přirozený pohyb. Vyzkoušejte Nallu barefoot sandály a přesvědčte se sami, jak blahodárně působí na vaše nohy i celkovou kondici.

.